Ekm

Öğretmenlere yönelik kütüphanemiz getirilen kitaplarla oluşturuldu.

Ekm

Velilerimize rehberlik bilgilendirme amaçlı seçilen konular dahilinde kitapçıklar hazırlandı ve dağıtıldı.

Ekm

Velilerimize yönelik okul tanıtım broşürleri basılarak velilerimize dağıtıldı.

Ekm

Değerler eğitiminin bu ayki dostluk ve paylaşma konusu kapsamında okul panomuz hazırlandı ve öğretmenimiz Ezgi Batır'ın yürüttüğü kardeş okul projesiyle Van Başkaledeki öğrencilerimize hediyeler gönderildi.

Ekm

Okulumuzun danışma kurulu toplanarak alınan kararlar karar defterine yazıldı ve tüm üyeler tarafından imzalandı.

Ekm

Velilerimizle okul aile birliği toplantısı yapılarak okul tanıtım broşürlerimiz velilerimize dağıtıldı.Toplantıda üyelerimiz seçildi.

Ekm

Her sınıfımız için kendilerinin seçtiği ağaçlar alındı ve bahçemize dikilerek çocuklarımızda ağaç yetiştirme ve ağaçları koruma bilinci oluşturuldu. Her sınıf kendi ağacını sulayarak ileride büyüdüğünü görebilecek. Meyvelerinden faydalanacak.Bu uygulamamızda zeytin,erik,elma,armut,vişne,kiraz,limon,ceviz,nar ağaçları dikildi.

Ekm

Toplum sağlığı merkezimiz okulumuza gelerek öğrencilerimize florür uygulaması yaptı ve hepsine kalem kutusu,diş fırçası ve diş macunu dağıttı.

Ekm

Veli kabul karşılama alanımız velilerimiz için oluşturuldu.

Ekm

Okulumuzda proje komisyonu tarafından eTwinnig projesi yürütülmektedir.

Ekm

Deprem nedeniyle okulumuza katılan Nizamettin Deemirdöven ilkokulu öğrencilerine 'İbişin Maceraları' adlı kukla tiyatrosuyla hoşgeldiniz dedik.

Ekm

Değerli velilerimiz DİLEK BAYRAKTAR hanımefendi ve SERKAN TARHAN beyefendiye konuşan eğitici robot alarak okulumuza kazandırdıkları ve eğitime katkı sağladıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.